Idé

Vår idé

Ögonblick som varar blir stunder att minnas. Våra liv är fyllda av möten och det är i möten vi växer, stannar upp, reflekterar, njuter, skrattar och gråter. Vid festligheter, ceremonier och högtider välkomnas vi till livet när vi föds och andra tar avsked av oss när vi dör. Från vaggan till graven väljer vi traditioner och seder kopplat till den kultur och åskådning vi har eller vill ha.

Stunder att minnas är din partner. Vi vill skapa relation med dig och hoppas att få följa och stödja dig genom livets olika skeenden. Stunder att minnas planerar och genomför alla typer av festligheter, ceremonier och högtider för familjen och möten för företag och organisationer.

 

Varför välja oss?

Som värd för ett möte eller en festlighet vill vi gärna ge en del av oss själva. Ibland är det svårt att skapa helheten med alla detaljer som krävs. Stunder att minnas planerar tillsammans med dig, står bakom kulisserna innan och under genomförandet, där du är värden.

  • Stunder att minnas jobbar med etikett och lever efter devisen att förädla, förbättra och alltid ge dig ett mervärde och stolthet över att anlita oss.
  • Stunder att minnas hjälper dig att få en personlig touch på din tillställning.
  • Stunder att minnas har en bred och gedigen erfarenhet av olika typer av evenemang och ceremonier.

 

Du som vår kund

Vi tror att det som förenar våra kunder är att ni vill ha

   • något traditionellt men med egen personlig touch.
   • något nytt som kanske baseras på tradition.
   • något som går i spetsen för något helt nytt.

Du söker träffsäkerhet och vill kunna förmedla ditt budskap med din tillställning.

   • Du är värden – vi gör jobbet!

 

Vår affärsidé

Stunder att minnas skapar oförglömliga möten genom förmågan att se nya infallsvinklar i balans med bred kompetens och ett passionerat intresse för kundens uttalade och outtalade önskan. Ögonblick som varar blir stunder att minnas.

1 reaktion på ”Idé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.