Bröllop och bröllopsdag

Den mest kärleksfulla dagen i livet…

Det som förenar våra kunder är att de vill ha något extra, något annat, något nytt som kanske baseras på tradition eller går i spetsen för något helt nytt. Stunder att minnas förenar drömmarna med praktiskt genomförande och gör ert bröllop till en dag fylld av kärlek, värme och glada skratt!

Vi hjälper gärna till att finna platsen, prästen eller den borgerliga vigselförrättaren.

Måste jag hålla tal?

Det finns en förväntan att tal hålls av brudens och brudgummens föräldrar, bestman eller marsalk och brudens tärnor. Svårt att komma igång eller känns det hopplöst? Hör av er så hjälper vi till. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.


F
ira bröllopsdagen

Det klart att bröllopsdagen ska firas oavsett hur många år som gått. Papper, silver eller guld? Stunder att minnas bistår med hjälp och idéer för den minnesvärda dagen. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Ja älskling. Jag säger ja igen!

Idag väljer många att förnya sina löften man givit varandra tidigare. Låt oss arrangera er kärleksfulla tillställning. Vi kan göra allt från att förrätta era nya löften till intim middag eller middag med dans. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.